Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Stenö Havsbad & Camping

Adress: Stenövägen 130, 82022 Sandarne Visa karta

Adress: Stenövägen 130, 82022 Sandarne

Jungfrukustens pärla!

Sol, sommar, aktiviteter och bad! Stenö är en naturskön familjecamping med hög service och många aktiviteter. Vår 4-stjärnigia campingen är belägen på en halvö i Söderhamns vackra skärgård. På den södra delen av campingen hittar man den barnvänliga sandstranden. Vill våra fyrbenta vänner ta sig ett svalkande dopp är dom välkommen till den norra stranden och självklart får även husse och matte ta sig ett dopp där.

Detta är platsen där du aldrig har tråkigt, vi har ett brett utbud för både stora och små. Det finns bastu att hyra, kajak, äventyrsgolf, volleybollbanor, lekplats, cykeluthyrning, ledarledda barnaktiviteter i Stenö Kids Club. Hos oss kan man även hyra en båt för att ta sig en fisketur eller varför inte besöka någon av Söderhamns 500 vackra öar.

Stenö är ett naturskönt område för friluftsliv. Här ligger naturreservatet Stenöorn med ett fantastiskt fågelliv. Vi har en vacker naturstig runt området och en naturhistorisk cykelled som går från Stenö till Söderhamn längs kustvägen som är kantad av vackra vyer och intressant information om historiken runt sågverksepoken.

Visa mer

Om denna aktivitet

Campingplats

Stenö Havsbad & Camping/Camping

Avstånd: 131 meter
Välkommen till Jungfrukustens camping pärla! Sol, sommar och bad! Stenö väcker varma känslor. För många är det ett givet semestermål
Vandrarhem

STF Söderhamn/Rönnskär Vandrarhem

Avstånd: 5,3 km
Söderhamns kommun äger 10st stugor och ett vandrarhem för uthyrning på 4 olika öar i Söderhamns skärgård. Samtliga stugor är på ca 35kvm och har 4 + 2 bäddar. (2st våningssängar + 2st utdragssängar). Kuddar och täcken finns.
Vandrarhem

STF Söderhamn/Enskär Vandrarhem

Avstånd: 3,7 km
Enskär är en pärla i mellersta delen av skärgården med barnvänliga sandstränder. Ön lockar både badsugna till dagsutflykter och semesterfirare som vill njuta av skärgårdslivet i hyrstuga.