Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Kajakuthyrning

Adress: Norra hamngatan 9, 82630 Söderhamn Visa karta

Adress: Norra hamngatan 9, 82630 Söderhamn

Hyr en kajak och upplev Söderhamnsskärgård på ett nära och spännande sätt. Det finns en mängd olika öar att besöka och upptäcka i vår fina skärgård med en kanot. Vattnet är klart och fint och skogen och öarna fantastiska.

Eller välj att paddla en av de fina kajakleder som finns genom flertal sjöar. Vi har kunskap och erfarenhet av vad som finns att erbjuda.
Kajakshoppen ligger mitt i centrum av Söderhamn och är lätt att hitta. Vill ni hyra en kajak för bara en timma eller två, kan ni starta i Söderhamns kanal och paddla genom stan ut mot skärgården. Ett roligt och snabbt äventyr.

Vill ni ta med en lunch, det kan vi fixa. Vi samarbetar med Wågbro Wärdshus där vi kan erbjuda lunch och en större matpaket för övernattningsturerna.

OBS: All padling sker på egen risk, flytväst, paddel och kapell ingår i hyran.
Vi förbehåller oss rätten att vägra hyra ut till påverkade personer.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 703360191
  • Pris från
    125 SEK
Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 3,8 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 497 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset. Konferensavdelningen rymmer 400 personer, lokalerna har luftkonditionering och hotellet anordnar ett antal aktiviteter för konferensdeltagarna.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,3 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).