Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Vision af Enghsgården - café

Adress: Gamla vägen, 820 70 Bergsjö Visa karta

Adress: Gamla vägen, 820 70 Bergsjö

Välkommen till vårt café beläget centralt i Bergsjö!

Nötta pinnstolar och en modern kaffemeny med hembakade bakverk. Vi erbjuder allt från klassiska Rimbobullar till ”nytänk”. Vi har även uteservering!

Öppettider
Sommarperioden, från och med 2017. Alltså öppnar vi sommaren 2018 igen.

Varmt Välkomna!

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Mellanfjärden

Avstånd: 14,7 km
Endast tio minuter från E4:an i Mellanfjärdens hamn, ligger det idylliska Hotell Mellanfjärden. Här bor du i personliga rum i genuin miljö.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 28,3 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 29,3 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.