Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Ångersjöns Mat och Vildmarkscamping

Adress: Ångersjöns Ekorastplats 1, 825 96 Enånger Visa karta

Adress: Ångersjöns Ekorastplats 1, 825 96 Enånger

Hemlagad mat längst E4:an i lugn och ro och trevlig miljö

Endast ett stenkast från E4:an ligger Ångersjöns mat och vildmarkscamping. Trotts närheten till motorvägen har du hos oss chansen att varva ner innan du fortsätter din resa. Restaurangen är vänd mot Ångersjön och har E4:an bakom ryggen vilket ger en känsla av att hamna på landsbygden men gör samtidigt att du kan komma ut på vägen snabbt och enkelt. Om du inte bestämmer dig för att övernatta på våran vildmarkscamping det vill säga!

Vi gör hemlagad mat och är uppskattade för att inte ha den klassiska "vägkrogsmaten" som du hittar överallt annars längst våra stora vägar.

Välkommen in till oss, och för den som inte är hungrig erbjuder vi såklart även fika och kaffe!

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 24,2 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).
Vandrarhem

STF Söderhamn/Klacksörarna Vandrarhem

Avstånd: 21,3 km
Klacksörarna är ett naturskönt område på behörigt avstånd till annan bebyggelse. Ön är ett populärt utflyktsmål för båtfolket då det bland annat finns bra badmöjligheter och många fina picknickställen.
Vandrarhem

STF Hotell & Vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind

Avstånd: 9,9 km
Bo på en hälsingegård i bruksmiljö. STF Kungsgården/Långvind Vandrarhem ligger just vid Långvind ström. Njut av havsbad, fiske och kajak, utforska bruksmiljön eller traktens auktioner, loppmarknader och museer.