Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Iggesund - END OF SUMMER 2018

Område: Iggesund
Arena/Plats: Camp Igge
Kategori: Cruising, Träffar, Uppvisning, [...]
Datum: Lördag 1 sep 2018 - söndag 2 sep 2018

Sveriges tredje bästa motorevenemang enligt Cruising-Sveriges röstningssida på Internet.

Dags för tredje upplagan av End Of Summer i Iggesund, ett Veteran Motorevenemang som förra året lockade till sig ca 3500 besökare på Ankarmons Camping. Vårat område erbjuder Bil, Motorcykel och Moped utställning där alla fordon står indelade i dom kategorier där dom hör hemma. Swap Meet finns för dom som både vill Sälja och Köpa motorrelaterade prylar. Restaurang med fulla rättigheter finns tillgänglig under hela dagen. En ca 5 mil lång tripp med ca 200st. fordon drar iväg från området kl.17:00 där alla utställande fordon är välkommen att följa med. Drop-In Tattoo finns tillgänglig för dom som vill smycka sin kropp med bläck. Livemusik spelas på kvällen inne på Camp Igge Arena där ett gäng Barer finns. Priser till snyggaste fordon kommer att delas ut (People's Choice, The Judge Award, Hottest Orange, Bilsprängnings Lotteri mm). Stugor och Vandrarhem finns att Boka om man vill bo inne på området. Vi har det mesta här på Iggesund End Of Summer, och det vi inte har detta år kommer vi nog se till att ha till nästa. Välkommen till Iggesund Lördagen 1 September 2018.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Sep
Lördag 1 sep 2018 09:00 - 01:00 Camp Igge
2 Sep
Söndag 2 sep 2018 09:00 - 01:00 Camp Igge

Kontaktinformation

Arrangör e-post
info@endofsummer.nu
Kontaktperson
Patrik Putte Olsson
E-post
info@endofsummer.nu

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC  

Länkar

Prisinformation

Pris från
0 SEK
Prisinformation
End Of Summer kommer alltid vara Gratis att besöka!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 13,5 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 8,2 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Vandrarhem

STF Hotell & Vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind

Avstånd: 22,2 km
Bo på en hälsingegård i bruksmiljö. STF Kungsgården/Långvind Vandrarhem ligger just vid Långvind ström. Njut av havsbad, fiske och kajak, utforska bruksmiljön eller traktens auktioner, loppmarknader och museer.

Karta


Kundservice


BOKA MED OSS

  • • Hitta Jungfrukustens boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Värdskap & service
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter