Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Sommarsoul - Favorit i repris!

Område: Söderhamn
Kategori: Evenemang, Musik & Underhållning, Konsert
Datum: Söndag 20 aug 2017

Va med när Carina Jansson och Andreas Leek spelar covers av artister som Stevie Wonder, Aretha Franklin, Michael Jackson i Norrtullkyrkan på söndag den 20:nde augusti start klockan 19:00!

Sång: Carina Toner Jansson
Carina är uppvuxen i Maråker och Ljusne. Musiken kom tidigt in i hennes liv, och har sedan dess varit en naturlig del för henne. Hon har sedan tonåren sjungit i olika band, och varit med i talangtävlingar.
Carina har en bred reportoar, och sjunger gärna en Taubelåt, likaväl som låtar av Stevie Wonder, Tina Turner och Paul Simon. Hon är ett känt namn i Söderhamn och var bland annat med i projektet Söderhamn för alla.
Carina har bott 10 år i Salinas, Kalifornien, men för några år sedan så återvände hon tillbaka till familjen/släkten i Söderhamn.

Piano: Andreas Leek
Andreas Leek är Carinas systerson. Han är också uppvuxen i Ljusne. Andreas har bott nästan 18 år i norra Sverige., bland annat i Västerbotten och Lappland. Men för 1½ år sedan så flyttade han hem till Söderhamn igen.
Andreas har spelat piano så länge han kan minnas. Men det började i 3-4 årsåldern med att morbror Christer, som tog honom i knät framför pianot och spelade, och Andreas härmade. Nu har han varit flitigt anlitad som pianist/ackompanjatör de senaste 15-20 åren, och reser runt en hel del på olika speluppdrag. Som många andra Söderhamnare så har Andreas gått på Mellansels fhsk, där han studerat till kantor, och har även varit pianist till gospellinjen i två år.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Aug
Söndag 20 aug 2017 19:00 - 20:15 Norrtullskyrkan, Söderhamn

Kontaktinformation

Kontaktperson
Andreas Leek

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC  

Länkar

Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 521 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset. Konferensavdelningen rymmer 400 personer, lokalerna har luftkonditionering och hotellet anordnar ett antal aktiviteter för konferensdeltagarna.
Vandrarhem

Funemässens Vandrarhem

Avstånd: 4,1 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,2 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).

Karta


Kundservice


BOKA MED OSS

  • • Hitta Jungfrukustens boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Värdskap & service
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter