Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Iggesund - End Of Summer

Område: Iggesund
Arena/Plats: Iggesund
Kategori: Evenemang, Motor, Träffar, [...]
Datum: Lördag 2 sep 2017 - söndag 3 sep 2017

Sveriges trevligaste Car & Bikeshow med motorrelaterat Swap Meet, Live Musik, Pub & Restaurang samt årets End Of Summer Run med mera.

End Of Summer i Iggesund är ett ideellt veteran bil och motorcykel event lokaliserat på Ankarmons Camping i Iggesund intill Camp Igge Arena. Här blandar vi allt från hala Kustoms, Hot Rods, Dragracing, Muskelbilar, Originalrenoveringar till brutala motorcykelbyggen. Vi sorterar upp alla fordon på olika områden så allt inte hamnar i en enda stor röra. Förutom några hundratals fordon så innehåller området Swap Meet, Restaurang med rättigheter, Musikscen, Stugor, Vandrarhem, Tattoo Studio, Lekhörna för barnen. Skulle man våga bada i september månad så finns även stor badstrand med badbryggor för er "simkunniga". Entrén kostar alltid 0kr då vi inte skapat denna tillställning för att tjäna pengar, vi ser hellre att ni motorintresserade får ett trevligt event att åka till, samt gynnar detta vår underbara idrottsplats och camping. Ankarmons Camping (Camp Igge) står för alla förfriskningar samt boenden så har ni tänkt bo kvar på End Of Summer kontaktar ni Campingen. Även andra företag på orten är med och ser till att denna dag blir till det bättre, Time butiken kör nattöppet och restaurang Gold Nugget erbjuder nice Cool Cars BBQ mat och mycket mera. Detta år ska vi göra allt för att det ska bli ännu större, vi insåg efter förra året att vårt program var lite för kort samt att inga priser har delats ut. Därför har vi nu lagt till utmärkelsen "People's Choise" för både bil och Mc, samt en dela priser till er besökare som kommer till fots. Men det är inte allt, håll bara koll här på hemsidan och på facebooksidan så får ni färsk information hela tiden.
Välkommen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Sep
Lördag 2 sep 2017 09:00 - 00:00 Iggesund
3 Sep
Söndag 3 sep 2017 09:00 - 00:00 Iggesund

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 073-9351001
Arrangör e-post
info@endofsummer.nu
Kontaktperson
Patrik Putte Olsson
E-post
info@endofsummer.nu

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré Handikappanpassat WC

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Gratis Entré
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 14,4 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 9,7 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Vandrarhem

STF Hotell & Vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind

Avstånd: 20,7 km
Bo på en hälsingegård i bruksmiljö. STF Kungsgården/Långvind Vandrarhem ligger just vid Långvind ström. Njut av havsbad, fiske och kajak, utforska bruksmiljön eller traktens auktioner, loppmarknader och museer.

Karta


Kundservice


BOKA MED OSS

  • • Hitta Jungfrukustens boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Värdskap & service
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter