Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Reel Paddling Film Festival World Tour 2017 - Kustleden

Område: Strömsbruk
Arena/Plats: Kustleden
Kategori: Film & Teater, Föreläsningar & Seminarier, Försäljning
Datum: Lördag 19 aug 2017

Reel Paddling Film Festival är en internationell tour med äventyrsfilmer som presenterar världens bästa paddlingsfilmer – whitewater, havskajakpaddling, kanadensare, SUP, action och livsstil – i mer än 120 städer och städer i Kanada, USA och runt om i världen, däribland Strömsbruk, Hälsingland!

Reel Paddling Film Festival
den 19 augusti kl. 10:00 – 22:00
- är en internationell tour med äventyrsfilmer som presenterar världens bästa paddlingsfilmer – whitewater, havskajakpaddling, kanadensare, SUP, action och livsstil – i mer än 120 städer och städer i Kanada, USA och runt om i världen, däribland Strömsbruk, Hälsingland!
Med de 20 inspirerande paddlingsfilmer som är listade för World Tour, inklusive de tio festivalkategorivinnarna, kommer publiken att få se spännande whitewater-action, kajakpaddlare som utforskar avlägsna kustlinjer, nordliga expeditioner med kanadensare, internationella resefilmer, motiverande miljödokumentärer, kajakfiske och roliga kortfilmer som fångar den ljusare sidan av paddlingslivet.
Tanken är att locka paddlare och utomhusentusiaster och publiken kan förvänta sig ett roligt, socialt och underhållande evenemang inspirerat av medryckande filmer.

Se mer information på: http://www.kustleden.com/rpff/

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Aug
Lördag 19 aug 2017 10:00 - 22:00 Kustleden

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
46 070-26 77 976
Telefonnummer
46 0650-740030
Arrangör e-post
info@kustleden.com
Kontaktperson
Kustleden Turism
E-post
info@kustleden.com

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 27,5 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Hotell

Hotell Mellanfjärden

Avstånd: 9,7 km
Endast tio minuter från E4:an i Mellanfjärdens hamn, ligger det idylliska Hotell Mellanfjärden. Här bor du i personliga rum i genuin miljö.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 19,4 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!

Karta


Kundservice


BOKA MED OSS

  • • Hitta Jungfrukustens boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Värdskap & service
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter