Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Nordanstigsgalan - 7 oktober

Område: Gnarp
Arena/Plats: Gnarpsviljan
Kategori: Festival, Show, Mässa, [...]

Vi vet att det i Nordanstig finns innovativa företagare, engagerade ledare, framgångsrika idrottare och inte minst medarbetare som varje dag gör ett fantastiskt arbete. Nu vill vi uppmärksamma er.

Glittrande gala för Nordanstigs alla stjärnor

Vi vet att det i Nordanstig finns innovativa företagare, engagerade ledare, framgångsrika idrottare och inte minst medarbetare som varje dag gör ett fantastiskt arbete. Nu vill vi uppmärksamma er.

För att lyfta vår lokala företagsamhet och det ideella engagemang som finns i Nordanstig, kommer vi tillsammans med Nordanstigs företagarförening att arrangera en gala på Gnarpsviljan den 7 oktober.

Tidigare har Årets företagare i Nordanstig presenterats på länets företagargala Eldklotet. I år väljer vi att hålla en egen gala på hemmaplan, och du behöver inte vara företagare för att ha möjlighet att utses till en av Nordanstigs många stjärnor.

– Vi vill lyfta fram allt som görs runt om i kommunen. Vår förhoppning är att höja vi-känslan och hitta ambassadörer för kommunen, säger näringslivsutvecklare Barbro Björklund.

Hjälp oss att hitta stjärnorna
Vi behöver din hjälp att hitta kommunens stjärnor. Du kan nominera i åtta kategorier. En jury bestående av representanter från ideell, privat och offentlig sektor utser tre nominerade ur varje kategori som tävlar om titeln. Vinnarna koras under galan på Gnarpsviljan den 7 oktober, dit alla kommer att ha möjlighet att köpa biljetter.

Kategorier

Årets företagare

Årets ledare

Årets förening

Årets idrottare

Årets kulturprofil

Årets Nordanstigare

Årets medarbetare

Byggnadsnämndens Arkitekturpris

Vi öppnar för nominering under juni månad, men börja gärna fundera redan nu!

Byggnadsnämndens Arkitekturpris
Byggnadsnämnden beslutade hösten 2016 att inrätta ett arkitekturpris för att premiera insatser för god arkitektur för såväl byggnader som bebyggelsemiljöer.

I tävlingen uppmärksammas ett byggnadsverk, en anläggning eller ett uteområde som bäst anpassats till platsen och som bidrar till miljön med nyskapande arkitektur och bidrar till en god byggnadsvård.

Arkitekturpriset har en egen jury bestående av byggnadsnämndens ordinarie ledamöter, stadsarkitekten, byggnadsinspektör och byggnadsnämndens sekreterare.

För mer information kontakta
Barbro Björklund, näringslivsutvecklare
0652-360 16

För frågor om Byggnadsnämndens arkitekturpris kontakta
Ola Tollin, tf. stadsarkitekt
0652-362 47

Kontaktinformation

Telefonnummer
46 0652-36016
Kontaktperson
Barbro Björklund
E-post
barbro.bjorklund@nordanstig.se

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Hotell

Hotell Mellanfjärden

Avstånd: 11,7 km
Endast tio minuter från E4:an i Mellanfjärdens hamn, ligger det idylliska Hotell Mellanfjärden. Här bor du i personliga rum i genuin miljö.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 36,7 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!

Karta


Kundservice


BOKA MED OSS

  • • Hitta Jungfrukustens boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Värdskap & service
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter