Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Hittaut Hudiksvall

Område: Hudiksvall stad
Kategori: Idrott, Tävlingar

Hittaut är Hudiksvalls kommuns största friskvårdsprojekt där deltagarna får chans att upptäcka sin närmiljö och motionera på ett nytt sätt mha karta, gps eller smartphone. 150 checkpoints finns utplacerade och din uppgift är att hitta dom!

Hittaut är Hudiksvalls största Friskvårdsprojekt där du som deltagare får upptäcka nya platser och motionera på ett nytt och spännande sätt. 150 checkpoints finns utplacerade i Hudiksvall, Sörforsa, Näsviken (Vikstaberget/Frägsta), Delsbo, Friggesund, Iggesund och Njutånger. Din uppgift är att hitta dom med hjälp av karta, gps eller smartphone.

Du kan promenera, jogga, springa eller cykla.
Hittaut är gratis och tillgängligt för alla!
Inga förkunskaper krävs - du lär dig på vägen eller kan ta med en kompis!

Kartan finns att tillgå digitalt via hittaut.nu/hudiksvall eller som APP till din smartphone (sök på hittaut.nu). Du kan även hämta en tryckt karta GRATIS i någon av våra ställ, så som Turistbyrån, Hudiksvalls kommuns kontor och på många fler platser.

Kontaktinformation

Telefonnummer
SE 070-4254794
Arrangör e-post
hudiksvall@hittaut.nu
Kontaktperson
Andreas Davidsson
E-post
hudiksvall@hittaut.nu

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré

Länkar

Prisinformation

Pris från
0 SEK
Prisinformation
Gratis för alla Hittaut finansieras av Hudiksvalls kommun och är gratis för alla - så även turister och besökare. Du kan kostnadsfritt skapa ett konto på Hittaut-sidan och registrera in dina tagna checkpoints - så ser du statistik och är med i utlottningen av fina priser.  
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 12 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 343 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Hotell

Hotell Mellanfjärden

Avstånd: 28,3 km
Endast tio minuter från E4:an i Mellanfjärdens hamn, ligger det idylliska Hotell Mellanfjärden. Här bor du i personliga rum i genuin miljö.

Karta


Kundservice


BOKA MED OSS

  • • Hitta Jungfrukustens boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Värdskap & service
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter